Aerator şi scarificator electric 3 în1 PM-AEW-2600T 400 mm

-37%
Preţ
852,90 Lei

Preţul iniţial
1 348,20 Lei

Economisiţi
37% (495,30 Lei)

Codul produsului
PPM730

In stoc
buc.

Aeratorul/scarificatorul electric Powermat PM-AEW-2600 este acţionat de un motor electric cu o putere maximă de 2600W, ceea ce asigură eficienta corespunzătoare a muncii. Un scarificator de calitate asigură că gazonul este tăiat și gazonul vechi este îndepărtat, contribuind astfel la o mai bună aprovizionare cu aer, apă și nutrienți. Acest lucru are un efect pozitiv asupra dezvoltării sistemului radicular al plantei. Datorită scarificatorului, gazonul este adânc străpuns cu vârfuri, slăbit și solul este aerat. Datorită aerării, baza devine din ce în ce mai puternică, iar gazonul se nivelează. Acest tratament accelerează semnificativ regenerarea gazonului după iarnă.

Datorită celor două role separate, dispozitivul vă permite să efectuați aerarea și scarificarea separat, ceea ce vă va permite să lucrați și mai precis atunci când aveți grijă de gazon. Dispozitivul ajută, de asemenea, la îndepărtarea mucegaiului, precum și a mușchilor și buruienilor, distrugându-le înrădăcinarea. Iarba cu un sistem radicular mai adânc nu este deteriorată și aspectul ei este îmbunătățit semnificativ. Datorită tratamentului de scarificare și aerare, gazonul este alimentat în mod optim cu aer, apă și substanțe nutritive.

Aparatul este echipat cu un sistem de prindere a coșurilor foarte durabil și ușor de utilizat. Demontarea coșului este foarte simplă, trebuie doar să ridicați capacul din spate și să folosiți mânerul pentru a scoate coșul. Montarea rolelor crește fiabilitatea întregului mecanism. Sistemul de asamblare al cilindrilor de lucru este simplu și fiabil. Arborele se înlocuiesc prin deșurubarea doar a două șuruburi și îndepărtarea clemei de presiune. Acest tip de soluție depășește fiabilitatea tuturor sistemelor fără scule bazate pe dispozitive și catarame cu eliberare rapidă. Reglarea adâncimii de lucru în 5 trepte. Adâncimea de lucru a scarificatorului și aeratorului poate fi setată în cinci poziții.

Parametri tehnici:

Alimentare: 230V / ~ 50 Hz

Putere maximă: 2600 W

Funcții : 3in1 (aerare + scarificare + colectare în coş)

Tip motor: electric

Reglare pe înălțime: 5 grade

Interval de lucru al aeratorului: (18 mm) de la - 9 mm la + 9 mm

Domeniul de lucru al scarificatorului: (18 mm) de la - 12 mm la + 6 mm

Lălțime de lucru: 400 mm

Capacitate colector de iarbă: 55 L

Greutate netăl: 12,8 kg

Parametri

Culoare Portocalie