Aparat de sudură invertor MIG/MAG MMA TIG 200A | PM-IMGT-200L

Codul produsului: POWPM1103

Produsul nu mai este disponibil

Datorită designului său, aparatul de sudură Migomat Powermat PM-IMGT-220L poate fi utilizat atât în atelierele casnice și gospodăriile, cât și în atelierele mai profesionale, precum lucrările pe teren și tot felul de lucrări de reparații în interiorul clădirilor. Powermat Migomat este un dispozitiv cu o gamă largă de utilizări, conceput ca o sursă de alimentare cu invertor care permite sudarea cu un fir fuzibil într-un ecran de gaz MIG/MAG sau fir de autoprotecție FCAW (după inversarea polarității), sudarea cu un electrod MMA acoperit, precum şi cu metoda TIG Lift. Electronica dispozitivului se bazează pe tranzistoare IGBT care combină avantajele a două tipuri de tranzistoare, ușurința de control al tranzistorilor cu efect de câmp și tensiunea mare de defalcare, precum și viteza de comutare a tranzistoarelor bipolare. Curentul de sudare este foarte stabil, ceea ce garantează o sudură perfectă. Datorită tehnologiei IGBT, dispozitivul este ușor și compact.

Inclus în pachet:

  • Cablu de împământare: 2m
  • Cablu cu suport electrod: 2m
  • Cablu EURO MIG/MAG cu lanternă: 2m
  • Rolă de alimentare 0,8/0,9 mm
  • Duze: 0,8 / 0,9 / 1,0 mm
  • Sârmă tubulară FLUX 0,8 mm / 0,45 kg 1,0 mm
  • Mască de sudură
  • Bateți cu o perie

Sudare:

Setarea parametrilor de sudare este continuă (netedă), curentul maxim de sudare depinde de grosimea sârmei/electrodului utilizat, de tensiunea de sudare, precum și de viteza de avans a firului în cazul metodei MIG/MAG/FCAW. Alimentatorul cu role duble funcționează cu sârmă cu diametrul de 0,8 / 0,9 / 1,0 mm.

Randamentul ridicat al aparatului de sudură permite sudarea cu un curent de 200A (pentru MIG / MAG / FCAW / TIG / MMA), în 60% din ciclul de lucru. Întrerupătorul termic oprește dispozitivul în cazul depășirii ciclului de lucru permis pentru curentul de sudare dat și astfel previne supraîncălzirea aparatului de sudură.

Parametrii actuali ai dispozitivului în timpul sudării sunt afișați pe afișajul ușor de citit. Manipulatoarele confortabile și foarte ușor de citit vă permit să schimbați parametrii de sudare chiar și atunci când purtați mănuși.

Parametri tehnici:

Model: PM-IMGT-220L

Alimentare: 230V / 50Hz

Intrare MIG / MAG / MMA / LIFT-TIG: 8,3 kVA

Metode de sudare: MIG / MAG / FCAW / MMA (electrod) / TIG

Gama curentului de sudare MIG / MAG: 8 - 200A

Gama de curent de sudare TIG / MMA: 8 - 200A

Curent de sudare 100% ciclu de lucru: (MIG / TIG / MMA - 200A)

Curent de sudare 60% ciclu de lucru: (MIG / TIG / MMA - 155A)

Diametre de sârmă suportate: 0,8 / 0,9 / 1,0 [mm]

Diametrele electrozilor suportați: 1,6 mm - 4 mm

Bobine de sârmă suportate: max până la 1 kg

Alimentare sârmă: 2 role (interior)

Clasa de izolare: F.

Gradul de acoperire: IP21S

Dimensiuni: 51 x 22 x 38 cm [lungime / lăţime înălţime]

Greutate: 6 kg