Birou de birou scandinav LOFT cu sertare

851,80 Lei
Expediem în 2-4 zile
buc.

Codul produsului: TUTMEB-02569

Scrisor modern în stil scandinav cu două sertare și un raft practic chiar sub blatul cu balamale. Este o soluție ideală mai ales pentru birourile și studiourile de acasă. Forma și culorile biroului vor adăuga farmec oricărui interior.

Suprafața este fabricată din MDF durabil, de culoare albă și cu un motiv de stejar sonoma. Biroul se va potrivi atât unui interior modern, scandinav, cât și unui interior decorat în stil tradițional.

Scrisorul modern LOFT în stil scandinav are sertare extractabile pe ambele părți și un raft în centru ascuns sub blatul cu balamale. Aceasta este soluția ideală, în special pentru biroul de acasă sau pentru studio, unde totul trebuie să fie la îndemână. Această piesă de mobilier este, de asemenea, excelentă pentru camera unui copil.

Scrisorul cu sertare a fost proiectat pentru a oferi utilizatorilor cea mai mare comoditate și confort. Blatul dreptunghiular are o lungime de 120 cm și o lățime de 48 cm. Este confecționat din tablă MDF rezistentă în două culori - alb și imitație de lemn, mai exact stejar sonoma. Această combinație arată foarte elegant, delicat și spectaculos în același timp. Picioarele biroului sunt realizate din oțel acoperit cu pulbere rezistentă la deteriorare, ceea ce face ca întreaga structură să fie foarte puternică. Înălțimea totală a acestei piese de mobilier este de 78 cm.

Dimensiunile biroului de calculator LOFT sunt destul de compacte, ceea ce face posibilă amplasarea acestuia chiar și într-o cameră mică. Stilul simplu și minimalist al biroului LOFT se potrivește perfect în amenajările în stil scandinav, modern și boho. Forma și culorile biroului de scris alb scandinav vor adăuga farmec oricărui interior, luminându-l. Introducându-le în casa dvs. veți obține nu doar o piesă de mobilier funcțională, ci și una estetică.

Specificații tehnice:

Forma mesei: dreptunghiulară

Lungimea mesei: 120 cm

Lățimea mesei: 48 cm

Înălțimea mesei: 78 cm

Culoarea blatului: alb, stejar sonoma

Material blat: MDF

Finisaj picior: oțel

Fabricant: Tutumi

Parametri

Culoare AlbMaro
Material Lemn, Metal