Mașină fără fir pentru copii G37 roșie

-10%
Preţiul standard 1 122,90 Lei. Economisiţi 10% (116,70 Lei) 1 006,20 Lei
Expediem în 4-6 zile
buc.

Codul produsului: GORG375-RED

Copilul tău visează să fie șofer de mașină? Chiar acum, acest vis poate deveni realitate. Vă prezentăm cel mai nou model de mașină, care va mulțumi pe toată lumea cu aspectul său. mașina are roți solide, din plastic, a căror dimensiune este perfect adaptată la dimensiunile mașinii, ceea ce asigură un confort excelent la condus. Când veți face cumpărături la noi, veți vedea că este posibilă combinarea unui preț bun cu o calitate excelentă!


Siguranța este pe primul loc. Alegând mașina noastră, puteți fi siguri că copilul dvs. va fi în siguranță în timpul distracției nebunești. Acest lucru este garantat de o serie de caracteristici, cum ar fi centurile de siguranță instalate și ușile cu funcții de blocare - astfel încât copilul dvs. să nu le deschidă în timpul conducerii. Controlul deplin și sentimentul de siguranță în timpul utilizării mașinii pentru copii sunt asigurate de telecomanda, care este folosită de un adult pentru a conduce mașina.

Mașina are ca echipament suplimentar un volan funcțional și claxon. Copilul se va putea simți ca un șofer de mașină adevărat! Conducerea este făcută mai plăcută de melodiile MP3 deja înregistrate în tabloul de bord.


Specificații:


Baterie: 2 x 6V 4AH

Motoare: 3 (2 motoare de propulsie, 1 de direcție)

Culoare: roșu

Dimensiuni: 40 × 58 × 100 cm

Lumini: da

Ușă care se deschide: da

Telecomandă: da

Panou muzical USB și AUX: da

Joystick pentru schimbarea direcției: da

Muzică încorporată: da

Vă rugăm să citiți instrucțiunile furnizate împreună cu kitul înainte de utilizare
Parametri

Culoare Roșu