Ceas de bucătărie în formă de ceașcă de cafea

Specificaţi selecţia produsului
Varianta nu există
Roșu
Roșu
Violet
Violet
Albastru
Albastru
Portocalie
Portocalie
Roz
Roz
Turcoaz
Turcoaz
Verde
Verde
Galbena
Galbena

181 Lei
buc.

Codul produsului: FLEZ57

Femeile ar putea vorbi despre cât timp petrec în bucătărie și de câte ori se uită la ceas. Pentru ca, carnea să fie bine gătită și prăjitura să nu stea în cuptor inutil de mult, este necesar să urmăriți timpul mai atent decât oricând. Ceasurile din oferta noastră sunt concepute astfel încât stilul și motivul lor, care este înfățișat pe ele, să se potrivească în mediul bucătăriei.

Alegeți un ceas cu formă clasică sau un ceas care este format din mai multe părți și formează astfel o formă unică sau face parte dintr-o inscripție. A avea o ceașcă de cafea, un ceainic sau o farfurie cu tacâmuri atârnate de perete nu este un echipament tradițional de bucătărie. Puteți plasa cu ușurință toate ceasurile de perete în motive selectate în cafenea sau restaurant. Toate ceasurile din oferta noastră au o funcționare liniștită, ceea ce înseamnă că nu le puteți auzi ticăind.

Lăţime: 31 cm

Înălţime: 30 cm

Grosime: 3 mm

Materialul ceasului este format din PMA - este sticlă acrilică, care conține și luciu. Se aseamănă foarte mult cu sticla clasică, cu diferenţa că este mult mai uşoară. În timpul producției, se acordă grijă pentru a asigura acuratețea, minuțiozitatea și precizia.

Rețineți că fiecare computer afișează culori conform setărilor individuale.

Ceasul conține un mecanism de ceas, care este echipat cu un dispozitiv electronic modern care asigură o funcționare silențioasă - fără efectul de ticăituri. Este inclusă o baterie AA.

La ambalarea ceasului, avem grijă să evităm deteriorarea, astfel încât mărfurile vă vor fi livrate fără daune. Fiecare ceas este ambalat într-o cutie groasă de carton.

Alegerea culorii: da

Parametri

Stil Modern