Ceas de perete elegant - Farba produktu: Nr.5

Preţ
176,10 Lei

Codul produsului
FLEZ60_nr5

Specificaţi selecţia produsului
Varianta nu există

In stoc
buc.

Crezi că ceasul de pe perete servește doar pentru a ne informa despre ora? Vă vom scoate din această idee și vă vom arăta cum ceasurile de perete vă pot face casa mai plăcută și mai confortabilă. Vă oferim o gamă largă de ceasuri de perete în diverse culori, forme, dimensiuni și modele unice. Ceasurile sunt si un accesoriu decorativ extraordinar care poate iesi in evidenta pe peretele livingului, bucatariei, dormitorului sau holului tau. Posibilitățile locației lor sunt nelimitate.

Materialul din care sunt confectionate le va asigura indestructibilitatea si astfel va veti bucura si de viata lor indelungata. In oferta noastra puteti alege si ceasuri de perete care pot fi agatate clasic sau chiar cele care pot fi lipite direct de perete. Ceasul va deveni cu ușurință în centrul atenției tale și al oaspeților tăi.

Dimensiuni:

Latime: 50 cm

Inaltime: 50 cm

Grosime: 3 mm

Materialul ceasului este format din PMA - este sticlă acrilică, care conține și luciu. Se aseamana foarte mult cu sticla clasica, cu diferenta ca este mult mai usoara. În timpul producției, se acordă grijă pentru a asigura acuratețea, minuțiozitatea și precizia.

Ceasul conține un mecanism de ceas, care este echipat cu un dispozitiv electronic modern care asigură o funcționare silențioasă - fără efectul de ticăituri. Este inclusă o baterie AA.

La ambalarea ceasului, suntem foarte atenți, astfel încât mărfurile să vă fie livrate nedeteriorate. Fiecare ceas este ambalat într-o cutie groasă de carton.

Este posibila alegerea culorii: da

Parametri

Culoare Portocalie
Motiv Modern