Cutie pentru grădină, terasă antracit

378,80 Lei
Expediem în 2-4 zile
buc.

Codul produsului: CHOBOX8091

Construcția ușoară și durabilă va oferi protecție împotriva ploii bruște pentru diversele obiecte depozitate în interior. Suportul încorporat pentru lacăt vă permite să vă asigurați cu ușurință obiectele de valoare. Frumos realizat, cu întreținere redusă și fără întreținere, rezistent la intemperii. Ușor de asamblat fără a utiliza unelte suplimentare, nu va dura mult timp.

Cutia noastră va fi excelentă pentru grădină pentru a depozita o varietate de articole, inclusiv unelte. De asemenea, va servi și pe terasă pentru a depozita echipamente suplimentare pentru foișor (perne, jucării, echipamente pentru grătar etc.). Datorită finisajului din imitație de lemn al cutiei, aceasta va fi grozavă acasă și în garaj. Dacă copilul dvs. are o mulțime de jucării, cutia va fi organizatorul perfect pentru a face mai ușor să păstrați lucrurile în ordine.

Cutia noastră este prevăzută cu mânere convenabile pe părțile laterale pentru a facilita transportul cutiei atunci când este nevoie. Interiorul cutiei este întărit cu două suporturi, ceea ce o face extrem de durabilă. Pentru a securiza obiectele depozitate, cutia are un zăvor care poate fi închis cu un lacăt. Obiectele dvs. nu vor fi expuse la dispariții inexplicabile. Mecanismul care a fost folosit pentru a deschide cutia este un suport reglabil. Datorită acestuia, putem chiar înclina capacul până la 90°.

Specificații:

Model:lemn (scânduri de lemn)

Culoare:antracit

Capacitate: 320L

Dimensiuni:51x117x54 cm

Se poate închide cu un lacăt (nu este inclus)

Rezistență maximă la intemperii - poate sta afară pe tot parcursul anului!

Mânere convenabile pe părțile laterale care fac cutia ușor de transportat

Manopera robustă garantează o utilizare de lungă durată

Ideală pentru:unelte, perne, furtunuri de grădină, jucării...

Parametri

Culoare Tmavosivá