Fotoliu bej în stil GLAMOUR

-17%
Preţiul standard 1 367,90 Lei. Economisiţi 17% (227,20 Lei) 1 140,70 Lei
Expediem în 4-6 zile
buc.

Codul produsului: ADAEUREKA-2146

Stilul original glamour, materialul unic, forma atemporală, umplutura confortabilă - acestea sunt caracteristicile care ar trebui să vă convingă să cumpărați acest scaun. Este o piesă de mobilier care va adăuga o notă originală dormitorului sau camerei dvs. de zi. Alegeți confortul și catifeaua, care se remarcă mai ales prin moliciune și durabilitate ridicată. Arcurile și spuma de înaltă calitate folosite în scaun vă vor asigura un confort maxim pentru relaxarea de zi cu zi, indiferent de locul în care amplasați acest fotoliu în interiorul dumneavoastră.

Țesătura eureka se caracterizează prin rezistența ridicată la pilling și abraziune. Mobilierul acoperit cu această țesătură este un element decorativ interesant al oricărui interior, datorită efectului de umbră pe întreaga suprafață. Țesăturaare proprietăți Cleanabo care limitează absorbția lichidelor în material, ceea ce înseamnă că lichidul vărsat se condensează pe suprafață, fiind mai ușor de îndepărtat.

În plus, mobilierul acoperit cu această țesătură este o alegere ideală pentru proprietarii de animale de companie, deoarece este rezistent la zgârieturile provocate de gheare.


Specificații:

Înălțimea scaunului: 102 cm

Lățimea scaunului: 70 cm

Înălțimea scaunului: 42 cm

Adâncimea scaunului: 58 cm

Material: lemn, plăci aglomerate

Tip de material: catifea (eureka)

Umplutură: spumă + arc ondulat

Parametri

Culoare Bej