Halat cald de damă de culoare crem cu șosete confortabile

Varianta nu există
S/M

127,90 Lei
buc.

Codul produsului: TUTDZ2

Mulți dintre noi, dacă nu sunt presați de obligațiile de la serviciu, nu suntem matinale. Dacă cineva vă surprinde sunând la ușă chiar și mai târziu în cursul dimineții, un halat de baie devine o salvare de ultim moment. Acesta vă va acoperi în mod fiabil pijamaua, dar vă va oferi și căldură atunci când vă treziți pe o vreme mai răcoroasă. Aveți deseori zile în care nu scoateți piciorul din casă? Atunci îți dorești să te simți cât mai confortabil și de aceea îți aducem o nouă colecție de halate de baie moi pentru femei, pe care le poți folosi nu doar pentru confortul de acasă, după un duș, ci și la piscină, în timpul unei vacanțe de vară sau de iarnă sau al unui sejur de wellness.

Alegeți dintr-o gamă fantastică de culori și lungimi oferite, cu mâneci lungi sau cu sau fără glugă. Datorită cravatei practice de la talie, halatul se adaptează perfect la corp.

 

100% poliester

Toleranță dimensională: +/-2%

 

DIMENSIUNI A B C D
S/M 55 105 50 60
L/XL 90 125 60 70

Vă rugăm să rețineți că fiecare calculator afișează culorile în funcție de setările și caracteristicile individuale. Ușoarele diferențe de culoare se pot datora calității monitorului sau a ecranului dumneavoastră. Cu toate acestea, culorile păturilor noastre vă vor surprinde.

 

Se apropie ziua de naștere sau ziua onomastică a persoanei dragi? Răsfățați-o cu un nou halat de baie moale, care va deveni un companion fidel ani de zile nu doar acasă, ci și în călătorii.

Parametri

Culoare Bej