Invertor redresor de baterie PM-PI-180T

372,80 Lei
Expediem în 2-4 zile
buc.

Codul produsului: POWPM01246

Un invertor-redresor este un dispozitiv care vă permite să încărcați diferite tipuri de baterii plumb-acid. Acestea pot fi baterii WET cu electrolit lichid, baterii GEL cu electrolit gel sau baterii AGM cu un tampon absorbant de electrolit. În plus, dispozitivul acceptă și pornirea motoarelor cu combustie internă. Acesta funcționează prin convertirea curentului și a tensiunii furnizate de la rețeaua electrică în una sigură pentru a încărca bateriile în mod eficient. Prin procesul de încărcare, acesta asigură o performanță adecvată a bateriei, ceea ce prelungește semnificativ durata de viață a acesteia.

Funcția de pornire de urgență permite pornirea practic a oricărui vehicul chiar și atunci când bateria este complet descărcată.

Redresorul ajustează automat curentul furnizat la cerințele motorului, spre deosebire de dispozitivele cu transformator care furnizează curentul în mod static, ceea ce sporește siguranța bateriei.

Atunci când funcția de pornire este activată, dispozitivul așteaptă momentul în care motorul are nevoie de curent electric - nu trebuie să ne grăbim la vehicul pentru a-l porni. Doar atunci când cheia de pornire este rotită, acesta furnizează curentul mai mare necesar pentru a porni motorul.

Această soluție garantează siguranța datorită unei tensiuni de ieșire stabile. Este potrivită atât pentru autobuze, cât și pentru autoturisme.

Datorită tehnologiei IGBT, redresorul este mult mai mic decât redresoarele cu transformator, ceea ce îl face mai compact.

Dispozitivul este fabricat din componente de cea mai bună calitate.

Miezul cablului este fabricat din cupru și este complet acoperit cu "crocodili" din cauciuc, asigurând o siguranță operațională deplină și protecție împotriva înghețului.

Puternic și durabil, sigur de utilizat.

Miezul cablului este fabricat din cupru

Utilizarea firului de cupru poate garanta o ieșire stabilă a curentului. Cablurile de încărcare au o durată de viață lungă și nu generează căldură.

Redresorul este echipat cu un ventilator care funcționează automat și protejează sistemele de tranzistoare IGBT.


Specificații:

Tensiune nominală: 230V/50Hz

Curent de încărcare: 5 - 30 [A]

Capacitatea bateriei: 25 - 800 [Ah]

Tensiunea curentului de încărcare: 12V / 24V

Curent maxim de pornire: 180 A

Putere maximă de intrare: 100 - 1200 [W]

Temperatura de funcționare: -20°C - 40°C

Eficiență: 98%.

Clasa de rezistență la apă: IP 65

Lungime cablu de prindere: 183 cm

Lungime cablu de alimentare: 195 cm


Conținutul pachetului:

1x redresor

Cabluri cu borne "-"; "+"

Cutie