Oglindă decorativă asimetrică pentru interior modern

217,90 Lei
Expediem în 24 de ore.
buc.

Codul produsului: FLEL89

Când este menționat cuvântul oglindă, toată lumea se gândește imediat la activități legate de funcția sa principală, cum ar fi verificarea aspectului nostru. Dar ce ați spune dacă v-am oferi oglinzi care să servească drept element decorativ în casa dumneavoastră? Oglinzile decorative de diferite forme, modele și dimensiuni vor aduce cu ușurință stil mobilierului dvs. interior.

Veți găsi oglinzi care sunt aplicate pe perete ca o singură unitate, precum și oglinzi care sunt compuse din mai multe părți separate. Acestea pot fi aranjate pe perete după cum doriți. Fiecare oglindă creează astfel un design unic și original în cameră. Imaginea pe care o reflectă aceste oglinzi este ușor distorsionată, așa că nu vă recomandăm să le folosiți ca înlocuitor al oglinzilor clasice, ci ca obiect decorativ. Oglinzile decorative de perete sunt fabricate din sticlă acrilică, ceea ce înseamnă că sunt ușoare, incasabile și ușor de manevrat.

Înălțime: 47 cm

Lățime: 60 cm

Grosime: 3 mm

Număr de piese: 1

Oglinzile decorative sunt realizate din sticlă acrilică italiană. Oglinzile sunt ușoare, incasabile, iar reflexia în ele este ușor distorsionată. Aceste oglinzi sunt potrivite doar pentru scopuri decorative.

Vă rugăm să rețineți că fiecare computer afișează culorile în funcție de setările individuale.

Protecția materialului și instalarea : oglinda se aplică cu ușurință pe perete cu ajutorul benzii adezive puternice cu două fețe situate pe partea din spate a oglinzii. Șablonul și instrucțiunile incluse în pachet vă vor ajuta să obțineți un ornament perfect și precis. Există, de asemenea, o folie de protecție lipită pe suprafața oglinzii, care împiedică oglinda să se zgârie în cutie. După plasarea oglinzii pe perete, vă recomandăm să îndepărtați această folie protectoare de pe oglindă.

Ambalare: Ambalaj: Oglindă cu oglinjoară: Avem grijă să ne asigurăm că primiți bunurile comandate fără daune. De aceea, ambalăm oglinzile într-o cutie de carton gros.

Parametri

Model de covor Abstract