Pătură de picnic în albastru cu motiv de palmier

Varianta nu există
Lăţime: 150 cm | Lungime: 200 cm

104 Lei
buc.

Codul produsului: MOWNR-008

Păturile de picnic nu ar trebui să lipsească din echipamentul niciunui entuziast al călătoriilor de vară. La urma urmei, cui nu i-ar plăcea o ședere plăcută pe o pajiște, într-un parc sau pe plajă cu prietenii sau cu persoana iubită. Chiar și copiii se vor bucura, fără îndoială, să petreacă timp împreună pe o pătură. Luați-i la o plimbare combinată cu un picnic, iar pajiștea de lângă casă va deveni pentru ei o aventură de neuitat.


Păturile de picnic din colecția noastră pot fi pliate rapid și ușor într-o pungă practică cu mânere și închidere cu Velcro. Pe partea inferioară a păturilor se află o folie de aluminiu, care asigură o izolație termică și, de asemenea, vă protejează perfect de umiditate. Așadar, nu trebuie să vă faceți griji că stați pe o pătură rece și umedă după un timp de picnic. Suprafața păturii de picnic este confecționată dintr-un material plăcut și moale la atingere. Petrecereatimpului pe pătură va deveni o relaxare idealăpentrudvs. în caz de vreme bună .


Dimensiuni: lățime 150 cm x lungime 200 cm

Suprafața păturii: 100% lână polară

Strat inferior: spumă PVC de 2 mm grosime, folie de aluminiu

Spălare: Vă recomandăm să o spălați la 30°C, să nu folosiți înălbitori chimici, să o spălați pe dos și să nu o uscați la mașina de uscat.

Toleranță dimensională +/-3%.

Vă rugăm să rețineți că fiecare calculator afișează culorile în funcție de setările individuale.

Parametri

Culoare Albastru
Stil Modern