Pătură de picnic în carouri roșii

Varianta nu există
Lățime: 150 cm Lungime: 180 cm

de la 129 Lei
buc.

Codul produsului: MOWNR-009-TARTAN

Păturile de picnic nu trebuie să lipsească din echipamentul oricărui pasionat de călătorii de vară. Până la urmă, cui nu i-ar plăcea o ședere plăcută pe o poiană, într-un parc sau pe plajă cu prietenii sau cu cineva drag. Momentele petrecute împreună pe pătură vor fi, fără îndoială, îndrăgite și de copii. Luați-i la o plimbare combinată cu un picnic, iar pajiștea de lângă casă va deveni o aventură de neuitat pentru ei.


Păturile de picnic din colecția noastră pot fi pliate ușor și rapid într-o geantă practică cu mânere și prinse cu Velcro. Pe partea inferioară a pantofilor există o folie de aluminiu, care asigură izolație termică și, de asemenea, te protejează perfect de umiditate. Deci nu trebuie să vă faceți griji că stați pe o pătură rece udă de pământ după un picnic. Suprafața păturii de picnic este realizată dintr-un material plăcut și moale la atingere. Timpul petrecut pe pătură va deveni o relaxare ideală pentru tine în caz de vreme potrivită.

Dimensiune: latime 150 cm x lungime 180 cm

Suprafața păturii: 100% lână polară

Strat inferior: spumă PVC de 2 mm grosime, folie de aluminiu

Spălare: Vă recomandăm spălarea la o temperatură de 30°C, nu folosiți înălbitori chimici, spălați pe dos și nu uscați cu mașina.

Toleranță dimensională +/-3%.

Vă rugăm să rețineți că fiecare computer afișează culori conform setărilor individuale.

Parametri

Culoare Roșu
Stil Modern