Solar cu folie pentru balcon 30 x 58 x 124 cm

-13%
Preţiul standard 338,90 Lei. Economisiţi 13% (44 Lei) 294,90 Lei
Expediem în 2-4 zile
buc.

Codul produsului: ALLZF13442155915

Solarul de grădină completă din folie de aluminiu de mici dimensiuni vă va proteja perfect plantele și culturile de intemperii și de dăunătorii neinvitați. Solarul de grădină are o construcție durabilă și stabilă, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare repetată. Este foarte ușor de pliat după încheierea sezonului și ocupă puțin spațiu atunci când este depozitat.

Vă prezentăm sera noastră de înaltă calitate cu folie PVC, perfectă pentru pasionații de grădinărit. Sera este soluția ideală pentru persoanele care doresc să își cultive plantele într-un mediu mai cald, indiferent de condițiile meteorologice. Folia din PVC cu o grosime de 0,24 mm protejează eficient plantele de frig și vânt, permițându-vă să vă măriți recolta și să obțineți fructe și legume mai sănătoase și mai gustoase.

Sera este echipată cu trei rafturi, permițându-vă să folosiți eficient spațiul și să cultivați mai multe plante. Locul ideal pentru a cultiva legume și fructe. Datorită condițiilor optime pe care le oferă, plantele dvs. vor crește mai repede și vor produce o recoltă bogată.

Sera oferă:

protecție împotriva luminii solare

o creștere mai rapidă a culturilor

fructe și legume proaspete

conservarea căldurii în interior

umiditate suficientă pentru culturi

un microclimat favorabil pentru plante

Specificații:

Construcție culoare: negru

Culoare folie: Transparent

Material: Plastic

Înălțime: 124 cm

Lățime: 58 cm

Adâncime: 30 cm

Ideal pentru grădină, balcon, terasă

Fabricat din folie PE multistrat pe cadru metalicParametri

Culoare Negru
Material Plastic