Cum să vă aranjați casa în timpul carantinei?

Noua epidemie de coronavirus ne-a adus multe noutăți în viața noastră. Una dintre ele este obligația de a intra în carantină, în cazul în care ați intrat în contact cu o persoană infectată. În plus, însă, există și alte restricții care ne-au ținut confortabil în mod fiabil în casele noastre.

Este dificil să polemizăm dacă situația este bună sau rea. Pe de o parte, ne-am pierdut ritualurile obișnuite, dar după mult timp avem ocazia să încetinim și să ne ocupăm mai mult de noi înșine și de familia noastră. Anul trecut, achizițiile de accesorii și echipamente interioare au condus în mod clar și presupunem că anul acesta nu va fi cu siguranță o excepție. Astăzi, v-am pregătit câteva sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să vă găsiți spațiul de dvs. acasă.

Carantină acasă Carantină acasă

Faceți-vă ordine și organizaţi-vă toate lucrurile

Cu siguranță nu intenționăm să generalizăm, dar mărturisim fără tortură și durere inutilă. Și noi avem, de asemenea, colțuri în casele noastre, unde păstrăm toate lucrurile inutile, cu intența că ar putea fi utile în viitor. Cămara de sub scări, sertarul din bucătărie și cutia de pe raftul superior al dulapului înalt sunt pline de comori pe care probabil nimeni nu le va găsi în viitor. Acum este momentul potrivit pentru a renunța la aceste lucruri inutile.

• Dăruiți sau aruncați toate lucrurile pe care nu le-ați purtat de mai bine de un an

• Scăpați de toate lucrurile stricate/defectate

• Organizați-vă garderoba

• Investiți în cutii de depozitare pentru a vă ajuta să aveți ordine în garajul sau subsolul dvs.

• Ștergeți praful chiar și în locuri greu accesibile

Avem și un mic sfat în domeniul curățeniei pentru dvs. Concentrați-vă pe utilizarea produselor de curățare ecologice, care nu sunt dăunătoare sănătății. Acestea vor aduce un parfum proaspăt în interiorul dvs. fără a îngreuna inutil cu substanțe chimice agresive.

Curățarea casei Dulap

Alegeți-vă decorațiuni care vă vor oferi confort și comoditate în casă

Îl cunoșteți pe Hygge? În ultimii ani, această direcție a câștigat o popularitate enormă. Hygge provine din țările nordice, și reprezintă pur și simplu un mod de viață fericit. Ne putem imagina multe sub acest termen, dar oamenii din țările nordice au într-adevăr o rețetă pentru fericire. Cum altfel putem explica faptul că ocupă în mod regulat primul loc în clasamentul mondial al celor mai fericite țări din lume? Hygge reprezintă, de asemenea, înfrumusețarea casei, astfel încât să fie confortabilă și comodă. Principalul lucru este să vă petreceți timpul acasă cu bucurie. Nu trebuie să încorporați decorațiuni pe care le considerați redundante. Hygge se bazează pe minimalism, dar putem totuși să vă recomandăm câteva decorațiuni care vă vor aduce liniște și confort acasă.

Perne decorative Covoare scandinave Perdele decorative

Cum să-l aduceți pe Hygge în interiorul tău?

• Lumânări și felinare - privirea focului a liniștit oamenii din cele mai vechi timpuri. În mintea noastră se asociază cu siguranța. Dacă doriți să aduceți confortul în casa dvs, cu siguranță  lumânările aprinse sunt o alegere perfectă.

Perne confortabile - o canapea cu mai multe perne decorative vă ispitește să vă relaxați. Cumpărați-vă și Dvs. și aproape imediat veți putea urmări schimbarea spațiului. Va predomina pacea și confortul.

Pătură - cui dintre noi nu i-ar plăcea seara când aude sunetele ploii după ferestre, dar nu este nevoie să vă grăbiţi niciunde? Apoi, avem ocazia să ne înfășurăm confortabil în pătură și să ne bucurăm de liniște și poate de o ceașcă de ciocolată caldă. Pătura poate deveni o decorațiune funcțională, pe care o veți îndrăgi mereu. 

Fotoliu preferat - aranjați-vă colțul exact în funcție de ideile dvs. Alegeți-vă un fotoliu frumos, așezați o pernă confortabilă în el și bucurați-vă de câteva pagini din noua carte, pe care abia așteptați să o citiți.

Pături de lux Stil Hygge Scaun suspendat

Există multe modalități de a vă face casa confortabilă. Iată câteva sfaturi în articolul nostru, dar cu siguranță vă încurajăm să începeți cu curățenie. Datorită acesteia, veți aduce o adiere cu adevărat nouă în interiorul dvs.