Home office confortabil nu trebuie să fie doar în imaginația dvs.

Munca de acasă a devenit astăzi ceva obișnuit pentru mulți dintre noi. După izbucnirea pandemiei globale de coronavirus, am început să ne concentrăm mai mult pe propria noastră siguranță, iar munca s-a mutat în mare măsură în casele noastre. Cu toate acestea, adevărul este că, înainte de a începe pandemia, puțini dintre noi aveam spațiu pentru a lucra de acasă. Am ajuns brusc la concluzia că întreaga situație este mult mai dificilă decât ar putea părea la prima vedere.

Concentrarea pe munca de acasă este dificilă, mai ales atunci când nu aveți un loc care să vă convină. Astăzi v-am pregătit un articol, care vă va ghida cu elementele de bază ale Home Office. Vă vom sfătui cum să vă creați un loc de muncă care nu trebuie să reprezintă doar o masă și un scaun clasic. Deși chiar și pentru clasici avem ceva la îndemână.

Fotoliu de birou Lenjerie de pat din bumbac Covor de pluș

Organizarea este fundamentul absolut

Fiecare dintre noi cunoaștem acest lucru – acasă ne așteaptă nenumărate tentaţii. Vrem să facem curățenie, apoi ne așteaptă gătitul și fără să ne dăm seama, ceasul ne arată ora târzie. Cu toate acestea, în lista noastră de responsabilități zilnice avem încă multe lucruri care trebuie făcute și trimise la timp. Ați pierdut vederea de ansamblu? În acest caz, este timpul să pariați pe organizare.

• Spuneți membrilor familiei dvs. când plănuiți să lucrați

• Creați-vă o rutină zilnică (treziți-vă la timp, răspundeți la mesaje, începeți munca)

• Păstrați întotdeauna locul de muncă curat (dezordinea vă distrage inutil atenția)

• Mizați pe un ritual de dimineață (preparați-vă băutura dvs. preferată într-o ceașcă frumoasă și luați-o ca începutul zilei de lucru)

Birou

Creați-vă un loc axat pe muncă

În acest moment, majoritatea dintre noi ne imaginăm un birou strict mobilat, cu birou și scaun. Cu toate acestea, munca de acasă se caracterizează prin confortul ei. Creați-vă un loc care să vi se potrivească perfect și să vă oferă un confort suficient.

Loc pe canapea - poate începem cu o soluție neconvențională, dar se poate potrivi multora. Faceți-vă loc confortabil pe canapea, de exemplu cu perne decorative sau cu o pătură, care vă vor ajuta să vă simțiți confortabil chiar și în timpul unei zile pline. Când lucrați de pe canapea, este un pas bun să vă cumpărați o masă mică, care vă va permite să aveți toate lucrurile necesare la îndemână și totuși în siguranță.

Scaun confortabil - o masă mică unde va încape laptop și câteva produse de primă necesitate poate fi mobilată în aproape orice casă. Nici măcar nu trebuie să vă faceți rost de un scaun de birou distinctiv, care ar afecta stilul casei dvs. O opțiune pentru dvs. poate fi un scaun elegant, care reprezintă trendy hibrid dintre un fotoliu și un scaun de bucătărie. Cu siguranță nu vă va strica interiorul camerei dvs. - va aduce o suflare complet nouă de stil și tendință.

Confort și pe pământ - un loc neconvențional, totuși? Cu toate acestea, unii oameni preferă să se așeze pe pământ, și tocmai aici au cele mai bune idei. Cu toate acestea, în acest caz, cu siguranță nu recomandăm pământul rece. Așezați-vă pe un covor moale de pluș.

Pături colorate Scaun modern alb Covor de pluș

Lumina suficientă este cheia

Ultimul nostru punct se referă la iluminat. Când lucrați de acasă, precum și la birou, acordați atenție iluminării corecte, care este importantă pentru sănătatea ochilor și pentru concentrarea generală. Dacă lucrați la birou, faceți-vă rost de lampa pe masă. Dacă v-ați ales un alt loc și alegerea dvs. a căzut accidental într-un colț slab luminat, poziționați corpul de iluminat astfel încât lumina să cadă direct pe suprafața dvs. de lucru. Nu vă bazați doar pe lumina difuză, deoarece acest lucru vă exercită o presiune extremă asupra ochilor și poate duce la probleme de sănătate mai târziu.

Atunci când amenajați un spațiul de muncă acasă, confortul ar trebui să fie cuvântul principal pentru dvs. Investiți în produse de calitate care vor duc Home Office la un nivel mai înalt . Îmbrăcămintea confortabilă și ritualurile obișnuite joacă, de asemenea, un rol important în acest caz.

Birou iluminat