Şezlonguri - cea mai populară completare pentru grădină sau terasă

Şezlonguri - cea mai populară completare pentru grădină sau terasă

Utilizați pe deplin grădina sau terasa și bucurați-vă de momente fără griji pe un șezlong confortabil. Vă vom sfătui pe ce să vă concentrați atunci când cumpărați și care șezlonguri de grădină sunt cele mai populare. Inspiră-te și creează-ți un colț de relaxare, unde te poți bucura de o carte bună, să bei o cafea sau doar să faci plajă.

Confort perfect în grădină sau cabană exact după tine

Fiecare dintre noi are o idee diferită despre cum ar trebui să arate relaxarea perfectă. Şezlongurile de grădină sunt produse în diverse modele, unele chiar cu gadgeturi practice cu adevărat bine gândite, care asigură un confort perfect sub toate aspectele, astfel încât fiecare să găsească ceva pentru sine.

Cu toate acestea, un șezlong de grădină nu ar trebui să fie doar rezistent la intemperii dacă este amplasat în aer liber, ci și confortabil, dar ar trebui să aibă și un efect estetic și să se armonizeze cu alte mobilier de grădină. Dacă nu îl cumpărați ca parte a unui set, o soluție bună este să vă concentrați pe culori neutre care sunt ușor de combinat cu alte echipamente și sunt potrivite atât pentru grădinile moderne, cât și pentru cele clasice.

Sfatul nostru: puteți găsi mobilier de grădină practic și stilat aici: https://www.lilly.ro/mobilier-de-gradina

Care sunt cele mai populare tipuri de șezlonguri de grădină?

Cerințele pentru șezlonguri sunt diferite, așa că puteți alege dintre multe tipuri de șezlonguri pentru o singură persoană, dar puteți găsi și șezlonguri de grădină pentru două persoane. În plus, poţi opta pentru un şezlong de grădina reglabil, datorită căruia nu vei avea nicio problemă în a regla poziţia şezlongului după cum ai nevoie, sau un model fix. Este esențial ca întinderea întinsă să fie ergonomică.

Unele modele sunt echipate cu umbrelă, baldachin sau umbrelă de soare , altele sunt fără el. Depinde doar de preferințele tale și de echipamentele pe care le ai deja, care va fi o soluție mai bună pentru grădina ta. Dacă ai adesea nevoie să transporti șezlongul în diferite locuri, de exemplu, să-l iei cu tine în vacanță, modelul pliabil ușor este cel mai potrivit pentru tine. Alternativ, puteți lua în considerare un model pe roți, ceea ce îl face mai ușor de transportat.

Pentru cei mai pretențioși, care așteaptă mai mult de la un șezlong, soluția este un șezlong de grădină cu funcție de leagăn, pe care te poți legăna în timp ce stai culcat, sau un șezlong de grădină pliabil cu masă în design modern, care îndeplinește funcția de un scaun, are protecţie de soare şi în acelaşi timp o masă în acelaşi design, pe care îţi poţi pune băutura.

Sfaturi practice atunci când alegeți un șezlong de grădină confortabil

În primul rând, concentrați-vă pe capacitatea de transport. Alege un model care poate transporta cu ușurință cel mai greu membru al familiei. În mod implicit, șezlongurile sunt adaptate la 120 kg, dar modelele mai mici, mai ușoare și portabile pot fi mai potrivite pentru persoanele mai ușoare și mai mici, așa că aceste date sunt foarte importante. În plus, trebuie avut grijă ca materialul șezlongului să fie suficient de rezistent la ploaie și soare, dar și la întindere și pilling, astfel încât husa să nu se estompeze imediat la soare și să nu se deformeze sub greutatea persoanei întinse.

Cum să ai grijă de șezlongurile de grădină

La fel ca orice mobilier de grădină, șezlongurile de grădină au nevoie de atenția dumneavoastră pentru a vă servi mult timp. Întreținerea depinde în principal de materialul din care este fabricat șezlongul de grădină. Structura din lemn trebuie unsa cu ulei in mod regulat pentru ca lemnul sa nu se usuce. Şezlongurile metalice de grădină trebuie verificate la îmbinări. Acestea sunt de obicei acoperite cu un strat anticoroziune pentru a le face suficient de durabile, astfel încât să nu necesite întreținere complexă. Modelele din râtan sunt şi ele uşor de folosit, dacă devin praf sau murdare, doar ştergeţi-le cu o cârpă umedă din microfibra şi spălaţi pernele şi husele.

După sezon, se recomandă să așezați șezlongurile în casa de grădină sau în garaj, astfel încât acestea să nu fie expuse inutil la frig, îngheț și vreme nefavorabilă.