Birou de gaming HERO 6.3 în alb

-13%
Preţiul standard 809,90 Lei. Economisiţi 13% (107,90 Lei) 702 Lei
Expediem în 2-4 zile
buc.

Codul produsului: HUZHERO-6-3-WHITE

Utilizarea rațională a spațiului este esențială în amenajarea oricărui interior. Datorită blatului său în formă de L, biroul de gaming Hero 6.3 nu este doar practic, ci și reglabil. Nu este o coincidență faptul că blatul are o formă caracteristică de "L". Designul bine gândit mărește spațiul pe care îl putem folosi atunci când lucrăm sau studiem. În acest fel, totul este întotdeauna la îndemână.

Ce vă va cuceri cu biroul de gaming HERO 6.3?

Biroul cu suprafață flexibilă din carbon este indestructibil! Suprafața mesei este acoperită cu un strat special asemănător carbonului. Suprafața mesei este astfel rezistentă la zgârieturi și murdărie și arată minunat în același timp. Blatul de masă cu grosimea de 15 mm, realizat din carton PVC HDF durabil, asigură durabilitate și stabilitate chiar și sub presiune foarte mare. În funcție de preferințele dvs., biroul poate fi asamblat în două moduri: cu extensia mai largă în stânga sau în dreapta. Întregul proces este foarte simplu.

Biroul are o intrare plasată strategic pentru aranjarea cablurilor. De asemenea, include un suport pentru căști și un suport pentru pahare, convenabil și practic. Ambele pot fi pliate sub birou dacă nu le folosiți în prezent.

Specificații

Producător.

Model: Hero 6.3

Design.

Suprafața mesei: 154 x 117

Grosimea blatului de masă: 15 mm

Suporturi: pentru căști, pentru băuturi

Intrare pentru cabluri

Picioare: Reglabile

Parametri

Culoare Alb