Birou de gaming HERO 7.0

-7%
Preţiul standard 897,90 Lei. Economisiţi 7% (66 Lei) 831,90 Lei
Expediem în 2-4 zile
buc.

Codul produsului: HUZHERO-7-0

Utilizarea rațională a spațiului este esențială în amenajarea oricărui interior. Datorită blatului său în formă de L, masa de joc Hero 7.0 nu este doar practică, ci și reglabilă. Nu este o coincidență faptul că blatul are o formă caracteristică de "L". Designul bine gândit mărește spațiul pe care îl putem folosi atunci când lucrăm sau studiem. În acest fel, totul este întotdeauna la îndemână.

De ce să alegeți HERO 7.0?

Biroul cu suprafață flexibilă din carbon este indestructibil! Suprafața mesei este acoperită cu un strat special asemănător carbonului. Suprafața mesei este astfel rezistentă la zgârieturi și murdărie și arată foarte bine în același timp. Blatul mesei cu grosimea de 15 mm, fabricat din carton PVC HDF rezistent, asigură durabilitate și stabilitate chiar și sub presiune foarte mare. În funcție de preferințele dvs., biroul poate fi asamblat în două moduri: cu extensia mai largă în stânga sau în dreapta. Întregul proces este foarte simplu.

Biroul are o intrare plasată strategic pentru aranjarea cablurilor. De asemenea, include un suport pentru căști și un suport pentru pahare, convenabil și practic. Ambele pot fi pliate sub birou dacă nu le folosiți în prezent.

Specificații

Producător.

Model: Hero 7.0

Design.

Blatul mesei: 154 x 117

Grosimea blatului de masă: 15 mm

Suporturi: pentru căști, pentru băuturi

Intrare pentru cabluri

Picioare: Reglabile

Parametri

Culoare Negru