Captator electric de insecte LED UV PM-LOUV-40T

-13%
Preţiul standard 132,90 Lei. Economisiţi 13% (17,90 Lei) 115 Lei
Expediem în 2-4 zile
buc.

Codul produsului: POWPM0941

Dispozitivul de ultimă generație echipat cu o lampă LED de culoarea luminii ultraviolete (UV), echipat cu un ventilator rotativ silențios va neutraliza insectele din mediul dumneavoastră. Lampa funcționează automat și este o capcană ideală pentru țânțari, musculițe și molii mici.

Undele optice ultraviolete preferate de țânțari și alte insecte le atrag către dispozitiv și folosesc un ventilator pentru a le trage înăuntru astfel încât să nu aibă șanse să scape. În plus, imitarea căldurii corpului uman face ca insectele care atacă oamenii să fie prinse mai repede. Aparatul este ideal pentru magazine, case, hoteluri, restaurante, corturi și alte încăperi. Caracterul său universal permite, de asemenea, mișcarea liberă, iar datorită dimensiunilor sale mici, poate fi amplasat sau atârnat oriunde.

Ventilator silențios

  • Dispozitivul este complet sigur. Are un ventilator incorporat care, datorita vitezei sale reduse, nu interfereaza cu somnul.

Ușor de folosit

  • Recipientul se scoate cu ușurință prin deșurubarea de pe mânere. După îndepărtarea rezervorului, acesta poate fi golit într-un sac sau un coș.

Design modern

  • Aspectul frumos al lămpii va moderniza și va face camera mai atractivă.

Posibilitatea de a se agăța

  • Lampa dotata cu o curea de piele ii permite sa fie agatata in locuri cheie precum un cort sau un candelabru, unde se aduna cele mai multe insecte.

Pornirea

  • Pentru a porni dispozitivul, trebuie doar să-l conectați la un încărcător pentru smartphone, la o priză USB de pe un computer sau la cel mai simplu POWER-BANK. Cablul inclus în setul USB - microUSB permite alimentarea imediată a lămpii folosind butonul (comutatorul) superior al părții superioare a dispozitivului.

Parametri tehnici:

Înălțime: 22 cm

Lățime: 12 cm

Putere: 5 W

Tensiune: 5V

Tip de lumină: UV

Interval de funcționare: 30 - 40 [m²] (360 °)

Parametri

Culoare Alb