Captator electric de insecte LED UV PM-LOUV-50T

-13%
Preţiul standard 132,90 Lei. Economisiţi 13% (17,90 Lei) 115 Lei
Expediem în 24 de ore.
buc.

Codul produsului: POWPM0938

Dispozitivul de ultimă generație echipat cu o lampă LED cu culoarea luminii ultraviolete (UV), echipat cu un ventilator rotativ silențios neutralizează insectele din mediul dumneavoastră. Lampa funcționează automat și este o capcană ideală pentru țânțari, musculițe și molii mici.

Undele optice ultraviolete preferate de țânțari și alte insecte le atrag către dispozitiv și folosesc un ventilator pentru a le trage înăuntru astfel încât să nu aibă șanse să scape. În plus, imitarea căldurii corpului uman face ca insectele care atacă oamenii să fie prinse mai repede. Aparatul este ideal pentru magazine, case, hoteluri, restaurante, corturi și alte încăperi. Caracterul său universal permite, de asemenea, mișcarea liberă, iar datorită dimensiunilor sale mici, poate fi amplasat sau atârnat oriunde.

Ventilator silențios

  • Dispozitivul este complet sigur. Are un ventilator incorporat care, datorita vitezei sale reduse, nu interferează cu somnul.

Design modern

  • Aspectul frumos al lămpii va moderniza și va face camera mai atractivă.

Senzor de lumină

  • Dispozitivul este echipat cu un senzor de lumină, datorită căruia nu trebuie să ne amintim să oprim dispozitivul. Alături este un comutator tactil ON / OFF precis.

Ușor de folosit

  • Lampa de respingere a insectelor are în partea inferioară un capac rotativ al recipientului pentru insecte.

Parametri tehnici:

Înălțime: 22 cm

Lățime: 15 cm

Putere: 3W

Tensiune: 5V

Tip de lumină: UV

Interval de funcționare: 30 - 50 [m²] (360 °)