Ceas de perete modern cu fluturi

Specificaţi selecţia produsului
Varianta nu există
Roșu
Roșu
Violet
Violet
Albastru
Albastru
Galbena
Galbena
Aurie
Aurie
Tmavomodrá
Tmavomodrá
Maro închis
Maro închis

171 Lei
buc.

Codul produsului: FLEZ4N

DESPRE PRODUS

Credeți că ceasul de pe perete servește doar pentru a ne informa despre ora? Vă vom scoate din această idee și vă vom arăta cum ceasurile de perete vă pot face casa mai plăcută și mai confortabilă. Vă aducem o gamă largă de ceasuri moderne în diverse culori, forme, dimensiuni și modele unice. De asemenea, sunt un accesoriu decorativ neobișnuit care poate fi amplasat pe peretele sufrageriei, bucătăriei, dormitorului sau holului dumneavoastră. Granițele locației lor sunt nelimitate.

Materialul din care sunt confectionate le va asigura indestructibilitatea si astfel veti fi multumiti de durata lor lunga de viata. În oferta noastră, puteți alege și ceasuri de designer care pot fi atârnate clasic sau care pot fi lipite direct pe perete. Este destul de sigur ca ceasul de perete să devină în centrul atenției și a vizitatorilor sau oaspeților dvs.

DIMENSIUNE

Lățime: 30 cm

Înălțime: 30 cm

Grosime: 3 mm

MATERIAL

Materialul ceasului este format din PMA - este o sticlă acrilică care conține și luciu. Este foarte asemănătoare cu sticla clasică, cu diferența că este semnificativ mai ușoară. În timpul producției, se acordă atenție acurateței, minuțiozității și preciziei.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Ceasul conține un mecanism de ceas în care este instalat un dispozitiv electronic modern, care asigură o funcționare silențioasă - fără efect de tic. În pachet este inclusă și o baterie AA.

Vă rugăm să rețineți că fiecare computer afișează culori conform setărilor individuale.

Parametri

Culoare AlbRoșuNegruVioletMaroCremAlbastruPortocalieRozGriVerdeGalbenaArgintieAurieVerde închisTmavomodráMaro închis
Material Sticla acrilica
Motiv Natura și animalele