Ceas de perete sufragerie Cal - Culoare: Negru

Specificaţi selecţia produsului
Varianta nu există
Alb
Alb
Roșu
Roșu
Negru
Negru
Violet
Violet
Maro
Maro
Albastru
Albastru
Portocalie
Portocalie
Roz
Roz
Gri
Gri
Verde
Verde
Galbena
Galbena
Verde închis
Verde închis
Tmavomodrá
Tmavomodrá
Maro închis
Maro închis

216,40 Lei
Expediem în 2-4 zile
buc.

Codul produsului: FLEZ66A_BLACK

Crezi că ceasul de pe perete servește doar pentru a ne informa despre ora? Vă vom scoate din această idee și vă vom arăta cum ceasurile de perete vă pot face casă mai plăcută și mai confortabilă. Vă oferim o gamă largă de ceasuri de perete în diverse culori, forme, dimensiuni și modele unice. Sunt şi un accesoriu decorativ extraordinar care poate ieşi în evidenţă pe peretele livingului, bucătăriei, dormitorului său holului tău. Posibilitățile locației lor sunt nelimitate.

Materialul din care sunt confecţionate le va asigura indestructibilitatea şi astfel vă veţi bucura de viaţa lor îndelungată. În oferta noastră puteţi alege şi ceasuri de perete care pot fi agăţate clasic sau chiar cele care pot fi lipite direct de perete. Vor deveni cu ușurință în centrul atenției nu numai pentru tine, ci și pentru oaspeții tăi.

Lăţime: 54 cm

Înălţime: 46 cm

Grosime: 3 mm

Materialul ceasului este format din PMA - este sticlă acrilică, care conține și luciu. Se aseamănă foarte mult cu sticla clasică, cu diferenţa că este mult mai uşoară. În timpul producției, avem grijă să asigurăm acuratețea, minuțiozitatea și precizia.

Rețineți că fiecare computer afișează culori conform setărilor individuale.

Ceasul conține un mecanism de ceas, care este echipat cu un dispozitiv electronic modern care asigură o funcționare silențioasă - fără efectul de ticăituri. Este inclusă o baterie AA.

La ambalarea ceasului, suntem foarte atenți, astfel încât mărfurile să vă fie livrate nedeteriorate. Fiecare ceas este ambalat într-o cutie groasă de carton.

Alegerea culorii: da

Parametri

Culoare AlbRoșuNegruVioletMaroAlbastruPortocalieRozGriVerdeGalbenaVerde închisTmavomodráMaro închis
Motiv Natura și animalele