Ciocan de demolare SDS-HEX 3300W PM-MWB-3300M

1 080,90 Lei
Expediem în 2-4 zile
buc.

Codul produsului: POWPM0829

Ciocanul de demolare POWERMAT este un dispozitiv inovator cu o putere de lucru foarte mare de 3300 W și o forță de impact extrem de mare de 65 J. Indispensabil la demolarea structurilor din beton, a pereților, a șapelor etc. Datorită materialelor de calitate utilizate în construcție, ciocanul este potrivit pentru profesioniști și amatori de lucrări de construcții. Datorită performanțelor ridicate ale echipamentului nostru și construcției solide, ciocanul este fiabil și extrem de eficient. Ciocanul este dotat cu un mâner suplimentar poziționat aproape de centrul dispozitivului, ceea ce se traduce printr-o manevrare ușoară și o muncă precisă cu ciocanul pe o rază de 360 de grade.

Datorită valizei de transport pe roți foarte robuste, transportul întregului kit este mult mai ușor. În plus, servieta este echipată cu două mânere (pentru a o transporta ca o valiză pe orizontală și pentru a o trage pe sol pe roți pe verticală), ceea ce sporește și mai mult mobilitatea în timpul transportului. Pentru cea mai bună protecție a conținutului, valiza are două cleme metalice. De asemenea, valiza poate fi folosită și ca organizator de unelte.

CONSTRUCȚIE

Întrerupătorul principal din mâner are o încuietoare și este extrem de practic. Capacul dur este din metal, asigurând longevitatea sculei în condițiile dure la care va fi expusă în timpul funcționării zilnice.
Mânerul AVS pentru atenuarea vibrațiilor în cele mai dificile lucrări.
Cablul de alimentare gros este acoperit cu cauciuc flexibil, ceea ce îl face să nu se încurce și să fie rezistent la deteriorări.

MOTOR

Designul motorului în linie pentru un confort sporit al utilizatorului în aplicațiile sub talie.
Design compact pentru confort și oboseală redusă a operatorului.
Poziția foarte bine echilibrată a motorului înseamnă că puteți lucra cu ușurință nu numai pe verticală, ci și pe orizontală.

CAPUL

Accesoriul pentru vârf este standard pe SDS - HEX, ceea ce înseamnă că orice burghiu sau freză cu acest tip de accesoriu se va potrivi.

Specificații:

Alimentare electrică: 230 V / 50 Hz

Putere maximă: 3300 W

Viteza de mers în gol: 2000 / min

Forța de impact: 65 J

Tip mâner: HEX

Nivelul de presiune acustică Lpa K = 3dB (A): 87,7 dB (A)

Nivelul de putere acustică Lwa K = 3 dB (A): 98,7 dB (A)

Nivelul de vibrații: K = 1,5 m/s²

Greutatea echipamentului: 15,5 kg

Lungimea cablului de alimentare: 290 cm

Setul include:

Ciocan de demolare POWERMAT

Foarfecă plată de 30 mm

Daltă ascuțită 30 mm

Lubrifiant de ulei

Perii de rezervă

Totul este ambalat într-o valiză rigidă pe roți