Cuverturi de pat de înaltă calitate gri închis pentru un pat dublu cu model de romb 220 x 240 cm

171 Lei
Expediem în 2-4 zile
buc.

Codul produsului: TUTNAZ-00710

Vă aducem o cuvertură de pat modernă, care, în comparație cu cuverturile obișnuite, are avantajul de a fi cu două fețe, făcând-o două cuverturi de pat într-una. Fiecare parte este de culoare diferită, așa cum se arată în imagine. Dacă vă gândiți la o pătură decorativă pentru dormitorul dvs., nu căutați mai departe. De acum înainte, patul tău va fi mereu făcut elegant.

Aceste cuverturi de pat se caracterizează printr-un material de foarte înaltă calitate și o manoperă precisă. Materialele utilizate în producție sunt selectate cu experiență și, în principal, testate pe termen lung în practică. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cuvertura de pat șifonată sau uzată după o perioadă scurtă de utilizare. Această cuvertură de pat elegantă este foarte plăcută la atingere, așa că este posibil să puteți adormi fără măcar să o scoateți de pe pat. Această cuvertură de pat servește drept cuvertură de pat care vă decorează dormitorul.

Găsiți perne suplimentare pentru cuverturi în magazinul nostru. Pe lângă perne, vă oferim și perdele elegante gata făcute, pături calde și groase și lenjerie de pat, astfel încât să vă puteți reînnoi locuința cu ușurință. Nu este nevoie de un designer de interior. Pur și simplu potrivește-ți casa în culorile tale. Oferim cuverturi de pat pentru paturi single şi duble. Fiecare cuvertură de pat este învelită într-o pungă de plastic, astfel încât să fie ușor de depozitat și transportat. Nu numai această pătură este estetică, ci și practică. Şi dacă te gândeşti la un cadou special...este chiar în faţa ta. Gata cu stresul de la o vizită neașteptată. Fă-ți patul ușor în câteva secunde. Cuvertura magică pentru pat este exact la locul său.

lăţime 200 cm x lungime 220 cm

lăţime 220 cm x lungime 240 cm

100% Poliester

Toleranță dimensională +/- 3%

Vă rugăm să rețineți că fiecare computer afișează culori conform setărilor individuale.

Parametri

Culoare Gri
Mărimea 220 x 240 cm
Stil Modern