Scaun de gaming, de calitate, în roșu FORCE 2.5

-20%
Preţiul standard 681,90 Lei. Economisiţi 20% (139,10 Lei) 542,80 Lei
Expediem în 24 de ore.
buc.

Codul produsului: HUZFORCE-2-5-RED

Fotoliul HUZARO are certificate SGS și CE, care confirmă cea mai înaltă calitate și conformitatea cu standardele internaționale. HUZARO FORCE 2.5 este o categorie de scaune gaming al cărui mesaj principal este acela de a oferi un produs de cea mai înaltă calitate, design modern şi multe alte valori adăugate la cel mai bun preţ.

De ce HUZARO FORCE 2.5?

Scaunul este realizat din materiale grosiere, extrem de rezistente şi moi. Suprafețele special ventilate asigură un flux perfect de aer. Spuma puternică de înaltă calitate garantează o formă adecvată a scaunului. O astfel de soluţie asigură prospeţime, confort şi răcoare chiar şi după multe ore de utilizare.

Cotierele confortabile din material moale, rezistent la deformare asigură un sprijin adecvat antebrațelor, reducând tensiunea asupra umerilor și coloanei vertebrale. Mecanismul de balansare SoftFlex cu posibilitatea de blocare în poziţie verticală permite înclinarea corectă a spătarului, asigurând astfel o circulaţie suficientă a sângelui şi ameliorarea tensiunii din muşchi.

Specificații:

Producator : Huzaro

Model : FORCE 2.5

Certificare : SGS

Materiale : Şezut şi spate: piele ecologică PU-HD

Mecanism : Tilt PLUS

Greutate maximă utilizator : 140 kg

Parametri

Culoare Roșu