Scaun gaming roşu, ergonomic, cu suport pentru picioare COMBAT 3.0

-10%

Codul produsului: HUZCOMBAT-3-0-RED

Produsul nu mai este disponibil

Fotoliul HUZARO are certificate SGS și CE, care confirmă cea mai înaltă calitate și conformitatea cu standardele internaționale. HUZARO COMBAT 3.0 cu tehnologia sa de producție AIR MESH asigură prospețime, confort și răcoare chiar și după multe ore de utilizare. Suportul pentru picioare pliabil, reglabil, care oferă suport stabil pentru picioare, este super-puterea secretă a Combat 3.0

Daca ai ales HUZARO COMBAT 3.0 ai luat decizia corecta! De ce?

Buretele moale special și spumă termo-elastică în combinație cu materialul Air MESH garantează nu numai o circulație adecvată a aerului. Această soluție asigură, de asemenea, calitate adecvată și rezistență la deformare. Spătarul masiv și robust din material flexibil Nylon FX oferă o impresie uimitoare. În plus, are orificii speciale de admisie care susţin circulaţia aerului prin spătar, ceea ce oferă utilizatorului şi mai mult confort şi comoditate. Funcția SeatRest vă permite să reglați rapid spătarul la unghiul corect.

Cotierele robuste și lungi oferă un sprijin adecvat antebrațelor și reduc solicitarea umerilor și coloanei vertebrale, chiar și în timpul multor ore la computer. Cotierele sunt realizate din burete moale, rezistent la deformare, acoperite cu un material plăcut la atingere, care asigura confort şi comoditate ridicat. Construcție durabilă și fiabilă, cu o capacitate de încărcare de până la 140 kg. Scaunul este echipat cu o pârghie de gaz superior. Această soluție, în combinație cu mecanismul de ridicare și mecanismul de reglare a spătarului, permite adaptarea liberă a poziției scaunului la nevoile utilizatorului. Cinci roți duble din cauciuc poliuretan asigură o mişcare uşoară a scaunului, iar materialele folosite protejează podeaua de zgârieturi şi abraziuni.

Specificații:

Producator: HUZARO

Model: m​a​s​s​a Combat 3.0

Certificate: SGS

Materiale : plasă

Construcție: Nylon fx

Burete: respirabil, combinat cu spumă rece

Alte informații: Unghi de înclinare reglabil, cu blocare

Mecanism: TILT Dual

Greutate maxima utilizator: 140 kg

Parametri

Culoare Roșu