Ceas cu oglindă autoadeziv de perete

179 Lei
Expediem în 2-4 zile
buc.

Codul produsului: FLEZ54C-0

DESPRE PRODUS

Credeți că ceasul de pe perete servește doar pentru a ne informa despre oră? Vă vom scoate din această idee și vă vom arăta cum ceasurile de perete vă pot face casa mai plăcută și mai confortabilă. Vă aducem o gamă largă de ceasuri de perete în diferite culori, forme, dimensiuni și modele unice. De asemenea, sunt un accesoriu decorativ neobișnuit care poate fi amplasat pe peretele sufrageriei, bucătăriei, dormitorului sau holului dumneavoastră. Granițele locației lor sunt nelimitate.


Materialul din care sunt confectionate le va asigura indestructibilitatea si astfel veti fi multumiti de viata lor indelungata. În oferta noastră, puteți alege și ceasuri de perete care pot fi agățate clasic sau care pot fi lipite direct pe perete. Este destul de puțin pentru ca ceasul de perete să devină în centrul atenției tale, ci și a vizitatorilor sau oaspeților tăi.

DIMENSIUNE


Lățime: 50 cm

Înălțime: 50 cm

Grosime: 3 mm

Materialul ceasului este format din PMA - este o sticlă acrilică care conține și luciu. Este foarte asemănătoare cu sticla clasică, cu diferența că este semnificativ mai ușoară. În timpul producției, se acordă atenție acurateței, minuțiozității și preciziei.

Vă rugăm să rețineți că fiecare computer afișează culori conform setărilor individuale.

Ceasul conține un mecanism de ceas în care este instalat un dispozitiv electronic modern, care asigură o funcționare silențioasă - fără efect de tic. În pachet este inclusă și o baterie AA.

Când împachetăm ceasul, avem grijă să ne asigurăm că nu există deteriorari și că bunurile vă sunt livrate fără erori. Fiecare ceas este ambalat într-o cutie groasă de carton.

Parametri

Stil Modern