Ceas de perete cu ticăit silențios

161 Lei
Expediem în 2-4 zile
buc.

Codul produsului: FLEZ30A-5C

Credeați că singura sarcină a ceasurilor de perete este să arate ora? Permiteți-ne să vă dovedim cum ceasurile de perete pot depăși doar funcționalitatea lor de bază și pot face casa dvs. mai plăcută și mai confortabilă. Vă prezentăm o gamă largă de ceasuri moderne în diverse culori, forme, dimensiuni și design unic. Ele pot deveni un obiect decorativ neobișnuit pe peretele din camera de zi, bucătărie, dormitor sau hol. Nu există limite dacă le așezați la nivelul dorințelor dvs..

Materialul lor asigură imposibilitatea de rupere, prin urmare veți fi mulțumit de durata lor lungă de viață. În oferta noastră, puteți alege și ceasuri de designer care pot fi agățate în mod tradițional sau ceasuri care pot fi lipite direct pe perete. Ceasul de perete poate deveni cu ușurință centrul atenției dvs., precum și un decor izbitor care impresionează oaspeții dvs.

Lățime: 30 cm

Înălțime: 30 cm

Ceasul este realizat din PMA - o sticlă acrilică care are luciu. Este destul de asemănător cu sticla clasică, cu diferența că este semnificativ mai ușoară. În timpul procesării, se acordă atenție acurateței, minuțiozității și preciziei.

ff

Ceasul conține un mecanism de ceas în care este instalat un dispozitiv electronic modern - acesta asigură o funcționare silențioasă - fără efect de ticăit. În pachet este inclusă și o baterie AA.

llll

Când se împachetează ceasul, se acordă o atenție deosebită pentru a ne asigura că nu există deteriorari și că bunurile vă sunt livrate fără erori. Fiecare ceas este livrat ambalat într-o cutie groasă de carton.

laugh out loud

Vă rugăm să rețineți că fiecare computer afișează culori conform setărilor individuale.

Parametri

Culoare Turcoaz