Ceas de perete de bucătărie cu motiv de ciocolată

161 Lei
Expediem în 2-4 zile
buc.

Codul produsului: FLEZ27C

Femeile ar putea vorbi despre cât timp petrec în bucătărie și, de asemenea, de câte ori se uită la ceas. Pentru ca, carnea să fie bine gătită și prăjitura să nu stea în cuptor inutil de mult, este necesar să urmăriți timpul mai atent decât oricând. Ceasurile din oferta noastră sunt concepute astfel încât stilul și motivul lor, care este înfățișat pe ele, să se armonizeze cu mediul bucătăriei.

Alegeți un ceas cu forme clasice sau un ceas care este format din mai multe părți și formează astfel o formă unică sau face parte dintr-o inscripție. A avea o ceașcă de cafea, un ceainic sau o farfurie cu tacâmuri atârnate de perete nu este un echipament tradițional de bucătărie. Puteți plasa cu ușurință toate ceasurile de perete în motive selectate în cafenea sau restaurant. Toate ceasurile din oferta noastră sunt garantate să funcționeze silențios, ceea ce înseamnă că nu le puteți auzi ticând.

Lăţime: 30 cm

Înălţime: 30 cm

Grosime: 3 mm

Materialul ceasului este format din sticlă acrilică, care conține și luciu. Se aseamănă foarte mult cu sticla clasică, cu diferenţa că este mult mai uşoară. În timpul producției, se acordă grijă pentru a asigura acuratețea, minuțiozitatea și precizia.

Rețineți că fiecare computer afișează culori conform setărilor individuale.

Ceasul conține un mecanism de ceas, care este echipat cu un dispozitiv electronic modern care asigură o funcționare silențioasă - fără efectul de ticăituri. Este inclusă o baterie AA.

La ambalarea ceasului, suntem foarte atenți, astfel încât mărfurile să vă fie livrate nedeteriorate. Fiecare ceas este ambalat într-o cutie groasă de carton.

Parametri

Culoare Alb
Motiv Realist