Ceas de perete decorativ pentru camera copiilor

191 Lei
Expediem în 2-4 zile
buc.

Codul produsului: FLEZ110-5

DESPRE PRODUS

Ceasurile de perete pentru copii ar trebui să aparțină echipamentului fiecărei camere pentru copii. Când copiii sunt mici, își dobândesc o idee de bază despre timp, care depinde apoi de modul în care vor lucra cu timpul în viitor. Ceasul de perete din camera copiilor este si el un element important in perioada in care copiii invata sa recunoasca timpul. În acest caz, ceasurile pentru copii vor fi cu siguranță mai interesante și mai atractive pentru ei decât ceasurile de perete obișnuite atârnate, de exemplu, în bucătărie.


Ceasurile pentru copii din oferta noastra sunt dotate cu un mecanism care le asigura functionarea silentioasa. În acest fel, în camera copiilor nu vor exista ticăituri inutile, care ar putea deranja copilul în timp ce doarme. Modelele jucause si formele de ceasuri de pe peretele camerei copiilor ii vor incanta pe cei mici chiar si atunci cand le oferi cadou surpriza de sarbatoare.

DIMENSIUNE


Latime: 25 cm

Inaltime: 28 cm

Grosime: 3 mm

Materialul ceasului este format din sticlă acrilică, care conține și luciu. Este foarte asemănătoare cu sticla clasică, cu diferența că este semnificativ mai ușoară. În timpul producției, se acordă atenție acurateței, minuțiozității și preciziei.

Vă rugăm să rețineți că fiecare computer afișează culori conform setărilor individuale.

Ceasul conține un mecanism de ceas în care este instalat un dispozitiv electronic modern, care asigură o funcționare silențioasă - fără efect de tic. În pachet este inclusă și o baterie AA.

Ceasul folosește un mecanism modern pentru a mișca pendulul, care este alimentat de o baterie AA separată. Spre deosebire de pendulele de stil vechi, acest pendul este silentios. Datorită faptului că acționarea pendulului este separată de mecanismul ceasului, posibilitatea de oprire a pendulului nu afectează precizia ceasului.

Atunci când împachetați ceasurile, se pune accent pe asigurarea faptului că nu există daune și că bunurile vă sunt livrate fără erori. Fiecare produs este ambalat într-o cutie groasă de carton.

Parametri

Culoare Albastru
Model de covor Pentru copii