Ceas de perete FOTBAL

151 Lei
Expediem în 24 de ore.
buc.

Codul produsului: FLEZ100C

DESPRE PRODUS

Crezi că ceasul de pe perete servește doar pentru a ne informa despre ora? Vă vom scoate din această idee și vă vom arăta cum ceasurile de perete vă pot face casa mai plăcută și mai confortabilă. Vă aducem o gamă largă de ceasuri moderne în diverse culori, forme, dimensiuni și modele unice. De asemenea, sunt un accesoriu decorativ neobișnuit care poate fi amplasat pe peretele sufrageriei, bucătăriei, dormitorului sau holului dumneavoastră. Granițele locației lor sunt nelimitate.


Materialul din care sunt confectionate le va asigura indestructibilitatea si astfel veti fi multumiti de durata lor lunga de viata. În oferta noastră, poți alege și ceasuri de designer care pot fi atârnate clasic sau care pot fi lipite direct pe perete. Este destul de puțin pentru ca ceasul de perete să devină în centrul atenției tale, ci și a vizitatorilor sau oaspeților tăi.

DIMENSIUNE


Latime: 30 cm

Inaltime: 30 cm

Materialul ceasului este format din PMA - este o sticlă acrilică care conține și luciu. Este foarte asemănătoare cu sticla clasică, cu diferența că este semnificativ mai ușoară. În timpul producției, se acordă atenție acurateței, minuțiozității și preciziei.

Ceasul conține un mecanism de ceas în care este instalat un dispozitiv electronic modern, care asigură o funcționare silențioasă - fără efect de tic. În pachet este inclusă și o baterie AA.


Când împachetați ceasul, aveți grijă să vă asigurați că nu există deteriorari și că bunurile vă sunt livrate fără erori. Fiecare ceas este ambalat într-o cutie groasă de carton.

Vă rugăm să rețineți că fiecare computer afișează culori conform setărilor individuale.

Parametri

Culoare Verde
Stil Modern