Ceas de perete modern albastru

159 Lei
Expediem în 2-4 zile
buc.

Codul produsului: FLEZ30A-5

Credeți că ceasul de pe perete servește doar pentru a ne informa despre ora? Vă vom scoate din această idee și vă vom arăta cum ceasurile de perete vă pot face casa mai plăcută și mai confortabilă. Vă aducem o gamă largă de ceasuri moderne în diverse culori, forme, dimensiuni și modele unice. De asemenea, sunt un accesoriu decorativ neobișnuit care poate fi amplasat pe peretele sufrageriei, bucătăriei, dormitorului sau holului dumneavoastră. Granițele locației lor sunt nelimitate.

Dimensiuni:

Lățime: 30 cm

Înălțime: 30 cm

Materialul ceasului este format din PMA - este o sticlă acrilică care conține și luciu. Este foarte asemănătoare cu sticla clasică, cu diferența că este semnificativ mai ușoară. În timpul producției, se acordă atenție acurateței, minuțiozității și preciziei.

Ceasul conține un mecanism de ceas în care este instalat un dispozitiv electronic modern, care asigură o funcționare silențioasă - fără efect de tic. În pachet este inclusă și o baterie AA.

Când împachetăm ceasul, avem grijă să ne asigurăm că nu există deteriorari și că bunurile vă sunt livrate fără erori.  Fiecare ceas este ambalat într-o cutie groasă de carton.

Parametri

Culoare Albastru