Ceas decorativ de bucătărie în formă de ceainic

129 Lei
Expediem în 24 de ore.
buc.

Codul produsului: FLEZ19A

DESPRE PRODUS

Femeile ar putea vorbi despre cât timp petrec în bucătărie și, de asemenea, de câte ori se uită la ceas în acel timp. Pentru ca carnea să fie bine gătită și prăjitura să nu fie lăsată la cuptor o perioadă inutil de lungă, este necesar să urmăriți timpul cu mai multă atenție decât de obicei. Ceasurile din oferta noastra sunt concepute in asa fel incat stilul lor si motivul descris pe ele sa se armonizeze cu mediul bucatariei.


Alege ceasuri cu forme clasice sau ceasuri care constau din mai multe părți și formează astfel o formă unică sau fac parte dintr-o inscripție. A avea o ceașcă de cafea, un ceainic sau o farfurie cu tacâmuri atârnate de perete nu este un echipament tradițional de bucătărie. Puteți plasa cu ușurință toate ceasurile de perete în motive selectate în incinta unei cafenele sau restaurantului. Toate ceasurile din oferta noastră sunt garantate să funcționeze în liniște, ceea ce înseamnă că nu le puteți auzi ticând.

DIMENSIUNE


Latime: 36 cm

Inaltime: 28 cm

Grosime: 3 mm

Materialul ceasului este format din PMA - este o sticlă acrilică care conține și luciu. Este foarte asemănătoare cu sticla clasică, cu diferența că este semnificativ mai ușoară. În timpul producției, se acordă atenție acurateței, minuțiozității și preciziei.

Vă rugăm să rețineți că fiecare computer afișează culori conform setărilor individuale.

Ceasul conține un mecanism de ceas în care este instalat un dispozitiv electronic modern, care asigură o funcționare silențioasă - fără efect de tic. În pachet este inclusă și o baterie AA.

Când împachetați ceasul, aveți grijă să vă asigurați că nu există deteriorari și că bunurile vă sunt livrate fără erori. Fiecare ceas este ambalat într-o cutie groasă de carton.

Alegerea culorii: Da

Parametri

Culoare Negru
Stil Modern