Ceas pentru copii cu iepurași

161 Lei
Expediem în 2-4 zile
buc.

Codul produsului: FLEZ65C

Ceasurile de perete pentru copii ar trebui să facă parte din camera fiecărui copil. Când copiii sunt mici, își dobândesc o idee de bază despre timp, din care depinde cum vor lucra cu timpul în viitor. Ceasul de perete din camera copiilor este şi el un element important în perioada în care copiii învaţă ora. În acest caz, un ceas cu motiv pentru copii va fi cu siguranță mai interesant și mai atractiv pentru ei decât un ceas de perete obișnuit agățat, de exemplu în bucătărie.

Ceasurile de mână pentru copii din oferta noastră sunt echipate cu un mecanism care asigură funcționarea lor silențioasă. În camera copiilor, nu veți auzi ticăituri inutile, care ar putea deranja copilul în timpul somnului. Modelele jucăuşe şi formele de ceas de pe peretele camerei copiilor îi vor încânta pe cei mici şi pot fi un cadou grozav.

Lăţime: 30 cm

Înălţime: 30 cm

Grosime: 3 mm

Materialul constă din sticlă acrilică, care conține și luciu. Se aseamănă foarte mult cu sticla clasică, cu diferenţa că este mult mai uşoară. În timpul producției, se acordă grijă pentru a asigura acuratețea, minuțiozitatea și precizia.

Rețineți că fiecare computer afișează culori conform setărilor individuale.

Ceasul conține un mecanism de ceas, care este echipat cu un dispozitiv electronic modern care asigură o funcționare silențioasă - fără efectul de ticăituri. Este inclusă o baterie AA.

La ambalarea ceasului, suntem foarte atenți, astfel încât mărfurile să vă fie livrate nedeteriorate. Fiecare ceas este ambalat într-o cutie groasă de carton.

Parametri

Culoare Alb
Motiv Natura și animalele