Cositoare pe benzină cu o putere de 5,2 kW PM-KSS-700SH

-23%
Preţiul standard 2 249,90 Lei. Economisiţi 23% (516,60 Lei) 1 733,30 Lei
Expediem în 2-4 zile
buc.

Codul produsului: POWPM0614

Cositoarea pe benzină PM-KSS-700SH, din ultima serie este o cositoare de înaltă calitate de la producătorul Powermat, care va deveni un mare ajutor în grădina dumneavoastră. Mașina de tuns iarba are o reglare centrală a înălțimii de tăiere în până la 8 nivele , totul într-o singură mișcare, ceea ce face mult mai ușoară adaptarea mașinii de tuns iarba la terenul pe care lucrează. Una dintre caracteristicile sale cheie este funcția de mulcire , care îmbunătățește semnificativ starea gazonului și sprijină creșterea acestuia. Procesul de mulcire durează mai puțin decât cosirea în coș (nu necesită golirea continuă a coșului), în timp ce operațiunea în sine se realizează prin instalarea unei inserții speciale în canalul de evacuare din spate și închiderea canalelor de descărcare. Mașina de tuns iarbă conține și suporturi practice pentru băuturi , pe care le veți aprecia cu siguranță în timpul lucrului pe termen lung, mai ales în zilele toride de vară.

Mașina de tuns iarba poate gestiona până la 5 moduri de cosire:

  • Ejecţie spate
  • Ejecţie spate fără cos (sub maşina de tuns)
  • Ejecţie laterală
  • Mulcirea ierbii
  • Cositoare autopropulsată

Lamele de tuns în sine sunt fabricate din oțel călit de înaltă calitate, cu o durată de viață lungă. Capacitatea mare de tăiere de până la 510 mm permite lucrul confortabil chiar și pe terenuri mari. Coșul de colectare cu un volum de 60 L are un indicator de coș plin. Mașina de tuns iarbă în sine este alimentată de un motor în 4 timpi cu o supapă OHV superioară cu o putere maximă de 7 CP și un volum de 173 cm3. Motorul pe benzină se caracterizează prin randament ridicat și ardere optimă. Datorită rezistenței ridicate și calității componentelor motorului, acest dispozitiv vă va servi mulți ani. Un plus practic este racordul de apă cu conectorul standard utilizat în majoritatea furtunurilor, datorită căruia este posibilă curățarea mașinii de tuns iarbă fără a fi nevoie să o ridicați.

Funcția de antrenare autopropulsată asigură un confort sporit de lucru. Cositul ierbii dense sau pe o pantă nu necesită efort, deoarece mașina de tuns iarbă folosește propriul motor pentru a se deplasa. Cadrul mașinii de tuns iarbă în sine este fabricat din oțel emailat rezistent la coroziune. În plus, roțile sunt echipate cu rulmenți cu bile , care reduc rezistența la rulare și prelungesc semnificativ durata de viață.

Parametri tehnici:

Tip de antrenare : Autopropulsat

Tip motor : Combustie internă, în 4 timpi

Tip de combustibil : 95 benzină fără plumb

Putere efectivă : 5,2 kW / 7 CP

Puterea nominală a motorului : 3,2 kW / 4,3 CP

Turația nominală a motorului : 2800 rpm

Capacitate cilindrică : 173 cmc

Înălţime de tăiere : 25-75 mm

Lăţime de tăiere : 510 mm

Dimensiunea roții (față / spate): 8 inchi (~ 203 cm) / 11 inchi (~ 279 cm)

Capacitate rezervor combustibil : 1,2 l

Capacitate rezervor ulei : 0,6 l

Volumul recipientului de colectare : 60 L

Material : Metal

Greutate : 36,5 kg

Tip demaror : Manual

Nivel declarat de presiune acustică LpA: 84,1 dB (A)

Nivelul de putere sonoră măsurat LwA: 95,7 dB (A)

Nivel de putere sonoră garantat LwA: 98 dB (A)

Soluții eficiente de putere - performanță eficientă a motorului

Parametri

Culoare Galbena