Cuvertură dublă albastru-gri pentru pat dublu 200 x 220 cm

161 Lei
Expediem în 2-4 zile
buc.

Codul produsului: TUTNAZ-00707

DESPRE PRODUS


Vă aducem o cuvertură de pat modernă, care, în comparație cu cuverturile obișnuite, are avantajul că este cu două fețe, astfel încât aveți două cuverturi de pat într-una. Fiecare parte are o culoare diferită, așa cum se arată în imagine. Dacă vă gândiți la o pătură decorativă pentru dormitorul dvs., nu căutați mai departe. De acum înainte, patul tău va fi mereu făcut elegant.

Aceste cuverturi de pat se caracterizează printr-un material de foarte înaltă calitate și o manoperă precisă. Materialele utilizate în producție sunt selectate cu experiență și, în principal, testate pe termen lung în practică. Nu trebuie să vă faceți griji că cuvertura dvs. se va încreți sau se va uza după o perioadă scurtă de utilizare. Aceasta cuvertura de pat eleganta este foarte placuta la atingere, asa ca este posibil sa puteti adormi fara a fi nevoie sa o scoateti de pe pat. Această cuvertură de pat va servi drept cuvertură de pat care vă va actualiza cu ușurință dormitorul.

Este posibil să cumpărați perne suplimentare pentru cuverturi, pe care le găsiți în magazinul nostru. Pe lângă perne, vă oferim și perdele elegante gata făcute, pături calde și groase și lenjerie de pat, astfel încât să vă puteți reînnoi locuința cu ușurință. Nici măcar nu veți avea nevoie de un designer de interior. Puteți pur și simplu să vă potriviți casa cu propriile culori. Va oferim cuverturi pentru paturi single si duble. Fiecare cuvertură de pat este învelită într-o pungă de plastic, astfel încât să o poți depozita și transporta cu ușurință. Pe lângă o aruncă estetică, această pătură devine și practică. Sau daca te gandesti la un cadou potrivit... il ai in fata ta. Gata cu stresul de la o vizită neașteptată. Îți poți face cu ușurință patul în câteva secunde. Cuvertura magică pentru pat este exact la locul său.

DIMENSIUNE

latime 200 cm x lungime 220 cm

100% Poliester

Toleranță dimensională +/- 3%

Vă rugăm să rețineți că fiecare computer afișează culori conform setărilor individuale.

Parametri

Culoare Albastru
Motiv Matlasat
Mărimea 200 x 220 cm