Decor de perete Only Woman

147,90 Lei
Expediem în 24 de ore.
buc.

Codul produsului: FLEN14

Nici măcar tu nu îți poți imagina pereții casei tale fără nici un decor? Picturile murale în acest caz aparțin clasicilor pe care toată lumea le cunoaște și le are acasă. De asemenea, poți să-ți decorezi casa atingând ceva care să ofere interiorului tău un aspect unic și original. Cu oferta noastră de inscripții decorative pe perete, îți poți întâmpina oaspeții, aceștia te pot încuraja la serviciu sau chiar îți pot aminti că viața este frumoasă.


Aceste decorațiuni de perete sunt potrivite pentru amplasarea în interior. Se vor remarca frumos in orice incapere, in birou sau in diverse spatii publice. Alegeți inscripții de diferite culori în funcție de cum vi se potrivește. Aplicarea acestor inscripții pe perete este simplă și oricine o poate face. Pe spatele decorului există benzi adezive speciale, cu care poți lipi aceste accesorii de casă pe perete și se vor ține bine în loc. Nu există unelte sau găuri inutile în perete care vă așteaptă.


Inaltime 14 cm

Latime 60 cm

Grosime 3 mm


Sunt realizate din acril de înaltă calitate, care arată ca sticla, dar este mult mai ușoară.

Decorațiunile de perete au un luciu ridicat, pe partea inferioară sunt prevăzute benzi de spumă dublu fețe. Doar scoateți hârtiile de pe bandă și apăsați pur și simplu decorul pe perete. Ulterior, este necesar să îndepărtați folia de sus care protejează produsul de zgârieturi.

Ambalare: Decorațiunile sunt ambalate într-o cutie de carton și ambalate în folie cu bule pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului.

Alegerea culorii: Da

Parametri

Culoare Negru
Stil Modern