Masă de catering 180cm + 2 bănci - RATAN

-12%
Preţiul standard 760,90 Lei. Economisiţi 12% (94,70 Lei) 666,20 Lei
Expediem în 24 de ore.
buc.

Codul produsului: MULRZK-180B-2PCS-RBK-18

Setul va oferi spațiu pentru 8 persoane, iar înălțimea băncilor și a mesei este aleasă astfel încât setul să garanteze confortul. Posibilitatea de a plia mobilierul în valize economisește spațiu la depozitarea acestora și facilitează, de asemenea, transportul.

Modelul elegant de rattan într-o nuanță maro adaugă caracter întregii mese. Design modern în grădina dumneavoastră! Blatul mesei cu model decorativ este rezistent la pete și ușor de curățat, astfel încât nu trebuie să îl acoperiți cu fețe de masă suplimentare.

Elementele cadrului au o încuietoare specială care împiedică plierea accidentală a structurii. Datorită acestui lucru, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la siguranța oaspeților dvs., masa și băncile vor rămâne întotdeauna stabile. Picioarele mesei și ale băncilor sunt finisate cu picioare speciale antiderapante, care protejează în plus podeaua de zgârieturi. Blatul mesei este fabricat din material HDPE, care este rezistent la intemperii și la deteriorări mecanice, astfel încât mobilierul va servi timp de mai multe sezoane. Cadrul metalic asigură o stabilitate adecvată și, datorită acestuia, masa poate suporta sarcini de până la 100 kg. Datorită construcției sale robuste și a utilizării unui material rezistent la intemperii, este excelentă pentru toate tipurile de evenimente în aer liber. Cadrul metalic permite ca banca să fie folosită de 4 adulți.


Specificații:

Culoare: maro - rattan

Dimensiunile mesei: 179 cm x 74 cm

Înălțimea mesei: 74 cm

Dimensiuni bancă: 180 cm x 25 cm

Înălțimea băncii: 43 cm

Grosime: 4,3 cm

Dimensiuni după plierea în husă: 91x74x8 cm ( masă )

Dimensiuni după plierea în valiză: (cm) 90x25x9 cm ( bancă )

Sarcina maximă a mesei: 100 kg

Sarcina maximă a băncii: 4 adulți

Greutate totală: 13,5 kg