Oglindă cu adeziv indestructibilă pentru sufragerie

134 Lei
Expediem în 2-4 zile
buc.

Codul produsului: FLEL2

Oglinzile sunt un element decorativ care va iesi in evidenta in orice locuinta. Puteți combina formele lor pătrate și dreptunghiulare și, de asemenea, le puteți folosi pentru a aranja diverse ornamente pe perete. Deoarece aceste oglinzi nu sunt agățate de perete în mod clasic, ci sunt lipite de el cu o bandă adezivă specială care este inclusă în pachet, nu lasă găuri nedorite în perete. Temerile că oglinda se va desface, cădea și se va sparge sunt inutile. Aceste oglinzi sunt realizate din sticla acrilica, care este mult mai usoara si indestructibila in comparatie cu sticla clasica. Puteți decora cu ușurință o cameră pentru copii cu ele, fără niciun risc de rănire.

Dimensiuni:

Lățime: 50 cm

Înălțime: 50 cm

Grosime: 3 mm

Număr de piese: 4


Oglinzile decorative sunt realizate din sticla acrilica italiana. Oglinzile sunt usoare, indestructibile, iar reflexia din ele este usor distorsionata. Aceste oglinzi sunt potrivite doar pentru scopuri decorative.

Vă rugăm să rețineți că fiecare computer afișează culori conform setărilor individuale.

Protecția materialului și asamblarea: aplicați oglinda pe perete cu ușurință, folosind o bandă adezivă puternică, cu două fețe, care este plasată pe spatele oglinzii. Pentru a obține un ornament perfect și precis, șablonul și instrucțiunile pe care le veți găsi în pachet vă vor ajuta. Pe suprafața oglinzii este lipită și o peliculă de protecție, datorită căreia oglinda din cutie nu va fi zgâriată. După așezarea oglinzii pe perete, recomandăm îndepărtarea acestei folii de protecție din oglindă.

Parametri

Model de covor Geometric