Oglindă decorativă de perete

217,90 Lei
Expediem în 2-4 zile
buc.

Codul produsului: FLEL80

DESPRE PRODUS

Când este menționată o oglindă, toată lumea se gândește imediat la activități legate de funcția ei primară, cum ar fi verificarea aspectului nostru. Dar ce ai spune dacă ți-am oferi oglinzi care să servească drept element decorativ în casa ta? Oglinzile decorative de diverse forme, modele și dimensiuni vor aduce cu ușurință decorul elegant al interiorului tău la perfecțiune.

În ofertă veți găsi oglinzi care se aplica pe perete in ansamblu, dar si oglinzi care sunt compuse din mai multe piese separate. Pot fi aranjate pe perete așa cum vă place. Fiecare oglindă va crea un design unic și original în cameră. Imaginea pe care o reflectă aceste oglinzi este ușor distorsionată, așa că nu recomandăm folosirea lor ca înlocuitor pentru oglinzile clasice, ci ca obiect decorativ. Oglinzile decorative de perete sunt realizate din sticla acrilica, ceea ce inseamna ca sunt usoare, indestructibile si usor de manevrat.

DIMENSIUNE

înălțime: 67 cm

Lățime: 70 cm

Grosime: 3 mm

Numar de piese: 1

Oglinzile decorative sunt realizate din sticla acrilica italiana. Oglinzile sunt usoare, indestructibile, iar reflexia din ele este usor distorsionata. Aceste oglinzi sunt potrivite doar pentru scopuri decorative.

Vă rugăm să rețineți că fiecare computer afișează culori conform setărilor individuale.

Protecția materialului și asamblarea: aplicați oglinda pe perete cu ușurință, folosind o bandă adezivă puternică, cu două fețe, care este plasată pe spatele oglinzii. Pentru a obține un ornament perfect și precis, șablonul și instrucțiunile pe care le veți găsi în pachet vă vor ajuta. Pe suprafața oglinzii este lipită și o peliculă de protecție, datorită căreia oglinda din cutie nu va fi zgâriată. După așezarea oglinzii pe perete, recomandăm îndepărtarea acestei folii de protecție din oglindă.

Ambalare: Ne asigurăm că primiți bunurile pe care le comandați nedeteriorate. Prin urmare, ambalăm oglinzile într-o cutie groasă de carton.

Parametri

Stil Modern