Oglindă decorativă de perete din acril

217,90 Lei
Expediem în 24 de ore.
buc.

Codul produsului: FLEL81D

Oglinzile decorative rotunde sau ovale se potrivesc perfect pe peretele din hol, hol, living, dar si in dormitor. Oglinzile pe care le găsiți în oferta noastră sunt decorative, ceea ce înseamnă că reflexia pe care o vedem în ele este ușor distorsionată. Prin urmare, nu recomandăm ca aceste oglinzi să fie folosite ca înlocuitor complet pentru oglinzile clasice, unde reflexia este precisă și clară. Oglinzile îți vor plăcea ca decor pe perete dacă vrei să-ți completezi camera într-un mod modern și stilat, iar pozele de perete nu sunt tocmai ceea ce îți imaginezi.


Dimensiuni:

Lățime: 60 cm

Înălțime 44 cm

Grosime: 3 mm

Numar de piese: 1


Oglinzile decorative sunt realizate din sticla acrilica italiana. Oglinzile sunt usoare, indestructibile, iar reflexia din ele este usor distorsionata. Aceste oglinzi sunt potrivite doar pentru scopuri decorative.

Vă rugăm să rețineți că fiecare computer afișează culori conform setărilor individuale.

Protecția materialului și asamblarea: aplicați oglinda pe perete cu ușurință, folosind o bandă adezivă puternică, cu două fețe, care este plasată pe spatele oglinzii. Pentru a obține un ornament perfect și precis, șablonul și instrucțiunile pe care le veți găsi în pachet vă vor ajuta. Pe suprafața oglinzii este lipită și o peliculă de protecție, datorită căreia oglinda din cutie nu va fi zgâriată în niciun fel. După așezarea oglinzii pe perete, recomandăm îndepărtarea acestei folii de protecție din oglindă.

Parametri

Stil Modern