Oglindă decorativă rotundă cu design modern

253,60 Lei
Expediem în 2-4 zile
buc.

Codul produsului: FLEL36A

Oglinzile acrilice adezive decorative rotunde sau ovale sunt perfecte pentru peretele din hol, hol, camera de zi sau dormitor. Oglinzile pe care le veți găsi în oferta noastră sunt decorative, ceea ce înseamnă că reflexia pe care o vedeți în ele este ușor distorsionată. Prin urmare, nu recomandăm ca aceste oglinzi să fie folosite ca înlocuitor complet al oglinzilor clasice, unde reflexia este precisă și clară. Oglinzile, ca decorațiuni de perete, vă vor atrage dacă doriți să adăugați o notă modernă și elegantă camerei dumneavoastră, iar tablourile de perete nu sunt chiar ceea ce aveți în minte.

Oglinzile decorative au și avantajul că se lipesc de perete cu ajutorul benzii speciale prevăzute, astfel că nu este nevoie să faceți găuri în perete, care vor rămâne acolo. Unele dintre oglinzile din gama noastră sunt compuse din mai multe părți, așa că, dacă doriți să creați o imagine diferită de cea prezentată în șablon, o puteți realiza. Deoarece părțile oglinzilor nu sunt conectate între ele, vă puteți lăsa imaginația să zburde atunci când aplicați oglinzi acrilice pe perete. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la rănire atunci când lucrați cu aceste oglinzi ovale adezive. Materialul din care sunt fabricate oglinzile acrilice este incasabil, ușor, iar marginile sunt prelucrate astfel încât să nu fie ascuțite. Manipularea oglinzilor decorative adezive este atât de sigură și creativă.

Lățime: 50 cm

Înălțime: 50 cm

Grosime: 3 mm

Număr de piese: 3

Oglinzile decorative sunt realizate din sticlă acrilică italiană. Oglinzile sunt ușoare, incasabile, iar reflexia în ele este ușor distorsionată. Aceste oglinzi sunt potrivite doar pentru scopuri decorative.

Vă rugăm să rețineți că fiecare computer afișează culorile în funcție de setările individuale.

Protecția materialului și instalarea : oglinda se aplică cu ușurință pe perete cu ajutorul benzii adezive puternice cu două fețe situate pe partea din spate a oglinzii. Șablonul și instrucțiunile incluse în pachet vă vor ajuta să obțineți un ornament perfect și precis. Există, de asemenea, o folie de protecție lipită pe suprafața oglinzii, care nu va zgâria în niciun fel oglinda din cutie. După amplasarea oglinzii pe perete, vă recomandăm să desprindeți această folie protectoare de pe oglindă.

Ambalare: Ambalaj: Avem mare grijă să ne asigurăm că primiți bunurile comandate fără daune. De aceea, ambalăm oglinzile într-o cutie de carton gros.

Parametri

Model de covor Geometric