Oglinzi decorative adezive în design modern

616,40 Lei
Expediem în 2-4 zile
buc.

Codul produsului: FLEL224

Oglinzile sunt un element decorativ care va ieși în evidență în orice casă. Formele lor pătrate și dreptunghiulare pot fi combinate și, de asemenea, transformate în diverse ornamente pe perete. Deoarece aceste oglinzi nu sunt agățate pe perete în mod clasic, ci sunt lipite de perete cu ajutorul benzii adezive speciale incluse în pachet, nu lasă găuri nedorite în perete. Temerile că oglinda se va desprinde, va cădea și se va sparge sunt inutile. Aceste oglinzi sunt fabricate din sticlă acrilică, care este mult mai ușoară și rezistentă la spargere în comparație cu sticla convențională. Puteți decora cu ele chiar și camera unui copil, fără să existe riscul de rănire.

Oglinzile de design cu modele mai simple, dar și cu motive interesante pot fi amplasate în fiecare colț al casei tale. Poate că nu există niciun loc în care acestea să nu se potrivească. Oglinzile vor face minuni în interiorul tău, îl vor reînvia vizual, îl vor mări, îi vor da un aspect modern. Totul fără să vă împovăreze pe dumneavoastră sau portofelul.

Lățime: 200 cm

Înălțime: 40 cm

Grosime: 3 mm

Număr de piese: 80

Oglinzile decorative sunt realizate din sticlă acrilică italiană. Oglinzile sunt ușoare, incasabile, iar reflexia în ele este ușor distorsionată. Aceste oglinzi sunt potrivite doar pentru scopuri decorative.

Vă rugăm să rețineți că fiecare computer afișează culorile în funcție de setările individuale.

Protecția materialului și instalarea : oglinda se aplică cu ușurință pe perete cu ajutorul benzii adezive puternice cu două fețe situate pe partea din spate a oglinzii. Șablonul și instrucțiunile incluse în pachet vă vor ajuta să obțineți un ornament perfect și precis. Există, de asemenea, o folie de protecție lipită pe suprafața oglinzii, care împiedică oglinda să se zgârie în cutie. După plasarea oglinzii pe perete, vă recomandăm să îndepărtați această folie protectoare de pe oglindă.

Ambalare : avem mare grijă să ne asigurăm că primiți bunurile comandate fără daune. De aceea, ambalăm oglinzile într-o cutie de carton gros.

Parametri

Model de covor Geometric